menu
 

Conceptstore hutspot opent in Utrecht

hutspot

Conceptstore hutspot opent in Utrecht

Het Amsterdamse Hutspot komt naar Utrecht. In het pand aan de Vinkenburgstraat 19 moet in november het concept van start gaan. Hutspot is niet alleen een winkel, maar ook een café, lunchroom en expositieruimte.

Hutspot is een curator voor een stedelijke lifestyle. Een initiatief dat al het goede van deze lifestyle bij elkaar brengt. Hutspot is opgericht op een platform te bieden aan creativiteit zodat (duurzame) ideeën, producten en mensen nog toegankelijker worden voor een groot publiek. Van een supermarkt voor design, fashion, beauty, eten en workshops in Hutspot Store, borrelen en get togethers in de Hutspot Bar tot een flexibel kantoor.

Hutspot heeft nu twee vestigingen in Amsterdam. Op 15 augustus houdt de winkel in Utrecht open huis, Hutspot is dan nog niet officieel open. Talent met creatieve diensten of producten kunnen die dag langskomen om kennis te maken en te kijken of er voor hun plek is in de winkel . 

0 Comments