menu
 

Rens Kroes lanceert boek met het openen van pop-up restaurant

Rens Kroes

Rens Kroes lanceert boek met het openen van pop-up restaurant

Rens Kroes lanceert haar langverwachte tweede boek Powerfood – Van Friesland naar New York (verschijnt 11 juni) door drie dagen lang een pop-up restaurant open te stellen voor het publiek. Tijdens deze drie dagen kunnen gasten komen genieten van een heerlijk en supergezond diner met gerechten uit haar nieuwe boek.

Rens verwelkomt elke avond haar gasten en zal, naast een team van koks, haar culinaire bijdrage leveren aan het diner. Alle gasten krijgen bovendien een exemplaar van haar nieuwe boek Powerfood – Van Friesland naar New York mee naar huis. Het is voor Rens voor het eerst dat zij haar gerechten op deze manier aan het publiek presenteert.

Rens’ pop-up restaurant opent haar deuren voor het publiek op 12, 13, 14 juni a.s. Voor meer informatie en inschrijvingen: renskroes.com/popup. Het pop-up restaurant wordt geopend op de locatie Pazzanistraat 7, 1014 DB Amsterdam, op het terrein van de Westergasfabriek bij Amsterdam Flavours (schuin tegenover het Ketelhuis).

0 Comments