menu
 

De leukste stands van de Foodhallen Amsterdam

Foodhallen Amsterdam

De leukste stands van de Foodhallen Amsterdam

Zeker niet te missen: de Foodhallen aan het Bellamy plein in Amsterdam. Ieder eettentje heeft een uniek verhaal van jonge ondernemers die hun liefde voor eten delen. De indoor foodmarket bevat keukens van verschillende culturen. Just Be It zette zijn drie favoriete stands op een rijtje:
Friska
“Friska” is Zweeds voor gezond en verantwoord. Oprichters Julie en Manon hebben Friska gecreëerd uit het idee van een gezonde take away en betaalbaar biologisch eten. Een Friska is een wrap en sushi in één, gevuld met allerlei verse en gezonde
ingrediënten zoals quinoa, zoete aardappel, zalm en geitenkaas. Waar gemak en duurzaamheid samenkomt, is Friska ontstaan. “Een Friska is een ideale maaltijd voor mensen met een druk bestaan”, aldus Julie en Manon. Vega-vriendelijk, veel groen en
met de juiste balans.
Viet View
Viet View is waar authentieke streetfood en de gezellige drukte van Amsterdam samenkomen. Het standje vlakbij de ingang van de hallen is altijd in de weer om alle gerechten vers te bereiden. Hun heerlijke specialiteiten zijn loempia’s van rijstvellen
gevuld met vlees, tofu of garnalen en knapperige rauwkost, en heerlijke bánh mìbaguettes met rib-eye, buikspek of kip.
Maza
Bij Maza kan je terecht voor onder andere falafel, mezze en smakelijke dips voor op brood. Verse ingrediënten, bijzondere kruiden en traditionele bereidingswijzen zorgen voor unieke smaakcombinaties. Zeker de moeite waard om je smaakpupillen te verrassen. Al het eten is vegetarisch, kosher en halal.
Lees het artikel in Just Be It 7

0 Comments