menu
 
Just Be It editie 6

Just Be It #6

Eerste kwartaal 2015 – Just Be It in print!

Alweer bijna een jaar geleden ontwikkelde ik met de mannen van Innit Magazine, Minke de Kruijff en Jonathan Sandel, de eerste editie van Just Be It. Just Be It kwam begin 2014 officieel tot leven. Vijf edities later, en met #6 voor je neus, kijken we terug op een aantal mooie edities. Maar we willen meer! Daarom hebben we besloten om middels een printversie (duurzaam gedrukt uiteraard) een nog breder publiek te bereiken. Waarom? Omdat we overtuigd zijn dat we voor iedereen een verhaal te vertellen hebben. Het bundelen van al die fantastische ontwikkelingen is één, mensen ermee bekend laten worden toch minstens net zo’n grote doelstelling. We kijken dan ook uit naar het eindresultaat en impact! In deze editie, nummer 6 staan weer een aantal mooie interviews met interessante mensen. Zo spreken we over de achtergrond en ambities van de CSR-verantwoordelijke van HEINEKEN, Jan Willem Vosmeer. Henk Jan Beltman geeft ons inzicht in de drijfveren van Tony’s Chocolonely. En uiteraard weer genoeg design, fashion en food inzichten!

Lees editie 6 hier

Lorette der Kinderen

0 Comments