menu
 
RIF010

Surfen op de Rotterdamse grachten!
In 2015 wordt deze droom werkelijkheid

Op perfecte golven van maar liefst 1,5 meter hoog, die met een interval van veertien seconden over de Rotterdamse grachten rollen, kan iedereen straks surfen, raften, kanoën, zwemmen, waterpoloën en scuba duiken. In 2015 ontstaat er midden in de stad Rotterdam een spectaculair milieuvriendelijk watersportgebied genaamd RiF010 Watersport Arena. TU Delft, die betrokken is bij het project, is van plan om het waterpark in te zetten om het water in de omliggende grachten te zuiveren. De opbrengsten van die waterzuivering worden weer gestoken in de ontwikkeling van groene infrastructuur in Rotterdam. Daarnaast is het streven om het waterpark volledig duurzaam en energie-onafhankelijk te maken.

Lees het artikel>> in Just Be It 5

0 Comments