menu
 

Speltrisotto met rode bietjes en geitenkaas

Spelt

Speltrisotto met rode bietjes en geitenkaas

Restaurant Spelt

In de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam zit het kleine restaurant Spelt verscholen. Bij Spelt krijg je een eerlijke maaltijd gemaakt van verse, pure producten van Nederlandse bodem. De gerechten worden aangepast aan de seizoenen en laten je kennis maken met smaken van het Hollands goed. Het restaurant is klein, maar het interieur oogt fris en elegant. Men kan kiezen tussen een aantal à la carte gerechten of een wisselend driegangenmenu. De gerechten zijn redelijk klassiek, maar zijn goed bereid. Het speltbrood vooraf is lekker knapperig en wordt gevolgd door een kleine amuse. Een heerlijke tip: de speltrisotto met rode bietjes en geitenkaas smaakt heerlijk en het Hollandse kaasplankje biedt een leuke variëteit aan smaken. De bediening is vriendelijk en heeft kennis van de gerechten.

0 Comments