menu
 

Na drie jaar weer terug met een vooruitstrevende mannenlijn

NON BY KIM FW14

Na drie jaar weer terug met een vooruitstrevende mannenlijn

De Fall-Winter14/15 collectie is een wederopstanding van NŌN by KIM. Kim Bakker, designer van NŌN By KIM, besloot drie jaar geleden, na reeds 6 collecties ontworpen te hebben, een break in te lassen. De directe aanleiding voor de break was haar deelname aan The Green Fashion Competition. Door de groene mode wedstrijd wilde ze onderzoeken hoe ze haar collecties en werkwijze nóg duurzamer kon maken. En dat is gelukt, ze lanceert een nieuwe modelijn volgens het slow fashion principe: een lijn waarvan je de kleding doorlopend met elkaar kunt combineren. De langlopende lijn kan door meer of minderen lagen te combineren het gehele jaar worden gedragen.

0 Comments