menu
 
Marjan van Aubel

Jonge, talentvolle ontwerpster Marjan van Aubel

De jonge, talentvolle ontwerpster Marjan van Aubel (29),won al diverse prijzen. Onder andere met de
Well Proven Chair, welke te zien was in het Victoria and Albert Museum tijdens de London Design Week. Bij het maken van haar ontwerpen gebruikt ze alledaagse voorwerpen op een innovatieve manier. De Well proven Chair maakte ze van een nieuw, zelfontwikkeld materiaal dat bestaat uit bio-hars en restmateriaal van houten meubels. Een recent project van Marjan is ‘Current Table’. “Het tafelblad van de tafel bestaat uit een zonnecel. De tafel kan worden gebruikt als werkblad en als bron van energie om apparaten op te laden. Het ontwerp laat zien hoe nut en esthetiek worden gecombineerd in alledaagse  voorwerpen.” De tafel wordt op dit moment tentoongesteld bij Droog Design in Amsterdam. Lees het hele artikel in Just Be It #3.

0 Comments