menu
 

Het kan ook in Nederland, lekker vegetarisch eten!

Witte kaas, aspergesla en bronstige venkel

Het kan ook in Nederland, lekker vegetarisch eten!

“Als je er niet te veel aandacht aan besteedt, wordt het vanzelf de gewoonste zaak van de wereld”

De trendy wijken van Berlijn en Londen worden ook wel het paradijs genoemd voor de vegetariër. Hippe restaurants waarin vegetarisch eten net zoveel aandacht geniet als de beste vlees en vis restaurants. In Nederland zijn deze plekken schaars, maar ze bestaan: Herberg De Kop van ‘t land, gevestigd 3 km buiten de bebouwde kom van Dordrecht, voldoet aan de droom van iedere vegetariër.
Chef Ewout Faase kookt biologisch, puur en zonder vlees en vis. Het menu wisselt iedere week en wordt bepaald door het marktaanbod. Door Gault Millau is het restaurant uitgeroepen tot meest duurzaam restaurant van het jaar. Just Be It vroeg Ewout om een korte reactie. Trots? “Zeker! Maar we zien onszelf niet als wereldverbeteraars. Wij vinden het belangrijk dat mensen goed en stijlvol bij ons kunnen eten, zonder dat we de nadruk leggen op het gezonde, het vegetarische en het biologische. Als je er niet te veel aandacht aan besteedt, wordt het vanzelf de gewoonste zaak van de wereld”. >>Lees hier het volledige artikel

WIN!
Naomi Mangnus uit Utrecht heeft de win-actie gewonnen. Just Be It neemt contact met haar op middels Facebook/e-mail.

0 Comments